Figuurstudio Tineke helpt en ondersteunt bij de combinatie van afvallen met elektrosimulatie. Het doel is het verminderen van vet en vetophopingen. De voordelen van elektrosimulatie via Figuurstudio Tineke:

 • het gevoel van een intensieve sportbeoefening
 • weinig tot geen risico voor overbelasting of vermoeidheid
 • vermindering cellulitius
 • elke plaats lichaam behandeling mogelijk
 • zichtbare lichaamsverandering

Een ander voordeel is dat de behandelingen bij Figuurstudio Tineke zeer kort zijn. De elektrosimulatie duurt gemiddeld een half uur tot drie kwartier, waarin enorm effectieve resultaten worden behaald. In dit tijdsbestek worden zogenaamde imitaties van neurologische elektronische impulsen naar de hersenen gezonden. Via pads op uw lichaam worden signalen naar uw spieren gezonden, waardoor deze samentrekken. Dit is vervolgens te vergelijken met intensieve sportbeoefening, maar kost u geen enkele inspanning. De behandeling bestaat uit een warming-up, de elektrosimulatie en een cooldown. Wil jij ook afvallen met elektrosimulatie? Plan hieronder je gratis kennismaking in!

afvallen met elektrosimulatie

Plan je GRATIS kennis making

Samen gaan we op zoek naar jouw stofwisseling en wat bij jou past, zodat je nooit meer op dieet hoeft!

  Zij waren je voor...

  1

  1

  1

  1)

  1)

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1"'`--

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1″‘`–

  1

  Dankzij een goede begeleiding en een strak programma ben ik in 1 jaar 15 kilo kwijt.
  Super bedankt👍👍

  Richard

  Bij toeval hoorde ik over het Ben-fit programma, ik heb al meerdere pogingen gedaan om (die laatste) 3 tot 6 KG af te vallen.
  Mijn verbazing was dan ook groot dat dit met de Ben-fit methode wel lukte, gewoon een verandering van eetgedrag!
  Mijn verbazing was nog groter dat ik juist meer moest gaan eten, maar dan anders….en dat heeft gewerkt, ik ben Tineke dan ook nog steeds dankbaar voor haar geduld en gouden voeding adviezen die wel werken! Al twee jaar op een stabiel gewicht.

  Sylvia 52

  “Bailine Oegstgeest is meer dan alleen figuurverbetering. Tineke is een gediplomeerd voedingsdeskundige die een voor jouw lijf passend voedingsplan op kan stellen. In combinatie met de Bailine methode ben ik zo bijna 6 kilo afgevallen in 2 maanden!”

  vitale lifestyle
  lekkerder in je vel zitten

  Bailine® Figuurvorming

  Door de grote spiergroepen te trainen met de nadruk op de core ga je centimeters kwijt raken.

  Bailine® Voedingsadvies

  Samen op zoek naar jouw stofwisseling! Kies een leefstijl die bij je past.

  Bailine® Mentale motivatie

  Door middel van CD’s en coaching op de momenten dat jij erdoor heen zit, met als resultaat dat je onbewust bekwaam een juiste leefstijl aanwent en nooit meer op dieet hoeft!

  Bailine® Natuurlijke Facelift

  Door de gezichtsspieren te trainen, wordt de doorbloeding beter, wat de aanmaak van natuurlijk collageen bevorderd met als resultaat minder rimpels / diepe groeven.

  Bailine® Pijnbestrijding

  Door de spieren rondom de pijnplek sterker te maken, vangen de spieren meer op met als resultaat dat de pijn minder wordt. Denk aan lage rugklachten, nek / schouderklachten, versleten heupen, knieen.