Begin vandaag met gezond en gelukkig leven!

Wil jij weten welke leefstijl bij jou past?

Samen gaan we op zoek naar jouw stofwisseling en wat bij jou past, zodat je nooit meer op dieet hoeft!

Kenmerken & Voordelen

Gewichtsconsultent

Bailine® (EMS training)

Ben/fit coaching

Sinds 2016 gediplomeerd en erkend gecertificeerd gewichtsconsulent

Tineke Switzar-Heemskerk

In 2014 ben ik begonnen met de opleiding tot gewichtsconsulent. In 2015 heb ik de opleiding tot Bailine (EMS training) Therapeute afgerond, en tevens mijn (drukke kantoor)baan opgezegd. En op 1 januari 2016 was Figuurstudio Tineke een feit! Verder heb ik in 2016 en 2017 medische basiskennis én psychsociale basiskennis met goed gevolg doorlopen. Door te begrijpen hoe het lichaam werkt en hoe voedingsstoffen opgenomen worden kan ik nog beter advies op maat geven.

Ik help je met een gezonde leefstijl

Figuurstudio Tineke

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat.

Gewichtsconsulent

Met voeding denken veel mensen al snel aan afvallen. En bij afvallen denken de meesten aan het volgen van een (streng) dieet. waarbij je minder gaat eten om zo minder calorieën binnen te krijgen. Maar het kan anders. Via een Voedingscoach van Figuurstudio Tineke heb je een beter alternatief. Wij gaan je helpen via een coachingstraject om naar gezondere en volwaardige voeding te komen.

Een goed voedingspatroon is zo eenvoudig nog niet. En daarom is een voedingscoach de ideale oplossing. Samen met jouw persoonlijke voedingscoach gaan we een inventarisatie uitvoeren van je huidige voedingspatroon. Je voeding is tenslotte de basis voor je lichaam. Wist je dat verkeerde voeding niet alleen kan leiden tot over- of ondergewicht, maar soms ook tot mentale gezondheidsklachten?

Bailine®

Zit lekkerder in je vel met een mooier figuur! Het programma van Bailine helpt je bij de opbouw van een gezonde, soepele spiermassa. We hebben meer dan 90 speciaal ontwikkelde simulatorprogramma’s, waarvan elk zich richt op een specifiek gebied van het lichaam. Hierdoor wordt het mogelijk om heel gericht te werken aan een specifiek deel van het lichaam. Onze geautomatiseerde, spierstimulerende behandeling is identiek aan een traditionele work-out. Deze behandeling biedt een ideale uitkomst voor vrouwen die niet kunnen of willen trainen. Met de elektrotraining van Bailine train je jouw lichaam op een gerichte wijze, zonder dat je je hoeft in te spannen.

We geven je graag aanvullend advies en net dat extra steuntje in de rug. Wanneer je ons programma volgt, boek je al snel vooruitgang. Door middel van motivatie-cd’s en begeleiding moedigen we je aan om ook onze Bailine oefeningen toe te passen of traditionele work-outs toe te voegen. Zo bereik je een langdurig resultaat en ontwikkel je tegelijkertijd een gezondere levensstijl. Bailine is meer dan figuurvorming: wij gaan voor een blijvend resultaat!

Ben/fit coaching

Een gezonde en vitale lifestyle begint met een evenwichtige en uitgebalanceerde maaltijd Een verandering van lifestyle moet vooral vanuit jezelf komen. Alleen jij bent verantwoordelijk voor je eigen geluk. Wij kunnen handvaten aanreiken of je dat duwtje in de goede richting geven, maar je moet het vooral zelf doen. Kleine stapjes en haalbare doelen stellen, of je nu naar maat 46 of 36 wilt, het gaat erom dat je lekker in je vel zit!

Met een fittere, gezondere en vitale levenstijl wordt je energieker en dat is uiteindelijk waar het allemaal om gaat.!! Eerst bewustwording en inzicht in je eigen gedrag(voedingspatroon) en dan daarmee aan de slag.​

Klanten die hun leefstijl hebben verbeterd

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollici tudin, lorem quis biben dum auctor, nisi elit conse quat.
Verander je leefstijl

Vind hier gezonde recepten!

Aangesloten bij: