Ben jij al klaar voor de zomer?

Nu het voorjaar is, dragen we weer vaker korte mouwen. Wil jij shinen met sterke biceps en triceps en wil je af van die vervelende ‘kipfilets’? In een privé-cabine van onze studio trainen we jouw spieren in slechts 10 minuten op een ontspannen, maar effectieve manier. Kun jij straks vol vertrouwen je zomerse kleding uit de kast halen!

Gezonde groet,
Tineke en Betsie
PS Dankzij de versoepelingen kunnen wij je weer een nieuwsbrief op het bed aanbieden en kun je een glaasje water pakken.

Jubileum!

Op 1 juni a.s. bestaat onze studio 5 jaar! Daar maken we natuurlijk een klein feestje van: voor iedere klant staat er een goedgevulde goodiebag klaar.
Overigens gaat Betsie onze studio verlaten; zij is 4 juni voor het laatst aanwezig. Opvolgster Monique komt ons team versterken en zal vanaf juni meelopen.

Een mooie teint op een gezonde manier

Ga je binnenkort op vakantie of geniet je graag van het zonnetje in eigen tuin? Solesun 365 doet wonderen voor de huid. De synergie tussen de verschillende ingrediënten van deze formule (vitamine E, bètacaroteen, vitaminen uit de B-groep, Afrikaantje-extract) bereidt de cellen voor op de zon. Dankzij het beta-caroteen krijgt de huid een mooie teint, zelfs als het buiten niet heel zonnig is.

Wil je weten of Solesun 365 van Be-Life iets voor jou is? Vraag gerust om meer informatie. En je kunt het supplement natuurlijk ook bij ons bestellen.

Delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin