Wij helpen je met een gezonde leefstijl

Figuurstudio Tineke

Wist je dat verkeerde voeding niet alleen kan leiden tot over- of ondergewicht, maar soms ook tot mentale gezondheidsklachten? Bij Figuurstudio Tineke hebben we aandacht voor jou en ondersteunen we jou bij het vinden van je gezonde leefstijl. Met een gezonde leefstijl bereik je een blijvend resultaat!


Tineke Switzar-Heemskerk

Ik ben Tineke en houd me sinds 2014 met voeding bezig. Ik heb het roer omgegooid naar aanleiding van voeding gerelateerde ziektes in mijn omgeving. Inmiddels ben ik er wel achter dat alleen voeding niet voldoende is. Door middel van gedegen opleidingen en nascholingen kan ik gericht en goed advies op maat geven, want iedereen is uniek! Wat bij de een wel werkt hoeft bij de ander helemaal niet te werken. Zie jij ook door de bomen het bos niet meer in voeding (dieet) land, dan ben je bij mij aan het goede adres! Samen gaan we op zoek naar wat bij jou past. Mijn missie is pas geslaagd als jij weer lekker in je vel zit, en je je weer fit en vitaal voelt.

Voeding- & lifestylecoach

We geven je graag aanvullend advies en net dat extra steuntje in de rug.

Een goed voedingspatroon is zo eenvoudig nog niet. En daarom is een voedingscoach de ideale oplossing. Samen met jouw persoonlijke voedingscoach gaan we een inventarisatie uitvoeren van je huidige voedingspatroon. Je voeding is tenslotte de basis voor je lichaam.

lage kosten met zorgverzekering

Vergoeding van je zorgverzekering

Wil je je huidige voedingspatroon eens onder de loep nemen, lekkerder in je vel zitten, of eindelijk eens van die paar overtollige kilo’s af? Ga aan de slag en kijk of je zorgverzekering de behandelingen vergoed.

Plan je GRATIS kennis making

Samen gaan we op zoek naar jouw stofwisseling en wat bij jou past, zodat je nooit meer op dieet hoeft!

  Zij waren je voor...

  1

  1

  1

  1)

  1)

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1"'`--

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1″‘`–

  1

  Dankzij een goede begeleiding en een strak programma ben ik in 1 jaar 15 kilo kwijt.
  Super bedankt👍👍

  Richard

  Bij toeval hoorde ik over het Ben-fit programma, ik heb al meerdere pogingen gedaan om (die laatste) 3 tot 6 KG af te vallen.
  Mijn verbazing was dan ook groot dat dit met de Ben-fit methode wel lukte, gewoon een verandering van eetgedrag!
  Mijn verbazing was nog groter dat ik juist meer moest gaan eten, maar dan anders….en dat heeft gewerkt, ik ben Tineke dan ook nog steeds dankbaar voor haar geduld en gouden voeding adviezen die wel werken! Al twee jaar op een stabiel gewicht.

  Sylvia 52

  “Bailine Oegstgeest is meer dan alleen figuurverbetering. Tineke is een gediplomeerd voedingsdeskundige die een voor jouw lijf passend voedingsplan op kan stellen. In combinatie met de Bailine methode ben ik zo bijna 6 kilo afgevallen in 2 maanden!”

  vitale lifestyle
  lekkerder in je vel zitten