Bloemkool Shoarma wrap met kaas en komijnekaas

Ingrediënten:

  • 1 kleine bloemkool
  • 2 el vergine olijfolie/olijfboter
  • 400g shoarmavleesreepjes
  • 2 tomaten
  • kaassaus
  • 8 soft tortilla volkoren wraps (medium)
  • 100g geraspte komijnekaas

Bereiding:

  • Snijd de bloemkool in kleine roosjes, kook ze in ruim kokend water in 10-12 minuten gaar en giet ze af.
  • Verhit ondertussen de olie in een grote koekenpan en bak de shoarmavleesreepjes in 8 minuten lichtbruin.
  • Maak de saus en verwarm de volkoren wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Beleg de wraps met wat bloemkoolroosjes, wat shoarmavlees met tomaat en een lepel kaassaus. Rol ze op en strooi er wat komijnekaas over.

Eet smakelijk!

Delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin