Een gezonde en vitale lifestyle begint met een evenwichtige en uitgebalanceerde maaltijd. Een verandering van lifestyle moet vooral vanuit jezelf komen. Alleen jij bent verantwoordelijk voor je eigen geluk. Wij kunnen handvaten aanreiken of je dat duwtje in de goede richting geven, maar je moet het vooral zelf doen. Kleine stapjes en haalbare doelen stellen, of je nu naar maat 46 of 36 wilt, het gaat erom dat je lekker in je vel zit!
 
Met een fittere, gezondere en vitale lifestyle wordt je energieker en dat is uiteindelijk waar het allemaal om gaat! Eerst bewustwording en inzicht in je eigen gedrag(voedingspatroon) en dan daarmee aan de slag.

Plan je GRATIS kennis making

Samen gaan we op zoek naar jouw stofwisseling en wat bij jou past, zodat je nooit meer op dieet hoeft!

  Zij waren je voor...

  1

  1

  1

  1)

  1)

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1"'`--

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1

  1″‘`–

  1

  Dankzij een goede begeleiding en een strak programma ben ik in 1 jaar 15 kilo kwijt.
  Super bedankt👍👍

  Richard

  Bij toeval hoorde ik over het Ben-fit programma, ik heb al meerdere pogingen gedaan om (die laatste) 3 tot 6 KG af te vallen.
  Mijn verbazing was dan ook groot dat dit met de Ben-fit methode wel lukte, gewoon een verandering van eetgedrag!
  Mijn verbazing was nog groter dat ik juist meer moest gaan eten, maar dan anders….en dat heeft gewerkt, ik ben Tineke dan ook nog steeds dankbaar voor haar geduld en gouden voeding adviezen die wel werken! Al twee jaar op een stabiel gewicht.

  Sylvia 52

  “Bailine Oegstgeest is meer dan alleen figuurverbetering. Tineke is een gediplomeerd voedingsdeskundige die een voor jouw lijf passend voedingsplan op kan stellen. In combinatie met de Bailine methode ben ik zo bijna 6 kilo afgevallen in 2 maanden!”

  vitale lifestyle
  lekkerder in je vel zitten